HÖSTTÄVLING 2013

Ge dig själv en bra start på dagen! Under perioden 29 oktober till den 6 november 2013 kan du tävla med am juristbyrå och vinna en hotellfrukost som gäller för två personer på Best Western City Hotel Örebro. Vi utser fem stycken lyckliga vinnare!

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT TÄVLA:

  1. Gilla am juristbyrås sida på Facebook (om du inte redan gör det).
  2. Dela inlägget.
  3. Kommentera i inläggets kommentarsfält vad du inte klarar dig utan på frukostbordet.

De fem personer som lämnar den bästa motiveringen till vad de inte klarar sig utan på frukostbordet utses till vinnare av am juristbyrå och vinner en hotellfrukost som gäller för två personer på Best Western City Hotel Örebro. Tävlingen pågår från och med den 29 oktober 2013  till den 6 november 2013. Vinnarna kontaktas och presenteras via facebook den 6 november 2013.

Vinnarna kontaktas via Facebook den 6 november 2013 genom ett personligt meddelande från am juristbyrå. Namn på vinnarna publiceras och taggas på am juristbyrås facebooksida den 6 november 2013. Vinnarna kommer att uppmanas att lämna kontaktuppgifter så att am juristbyrå kan posta vinsten till vinnarna. Dessa uppgifter sparas ej och kommer ej att användas till annat ändamål än vad som anges ovan.

LYCKA TILL!

Skrivet av Alida Malm (77 inlägg)

Alida Malm driver am juristbyrå. Hon har magisterexamen i rätts- vetenskap om sammanlagt 315 hp och har flerårig yrkeserfarenhet av juridiskt arbete inom förvaltning och privata bolag.

Följ oss här

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar