Juristmässan 2013

Varje år arrangeras Juristmässan av Juridiska föreningen vid Örebro universitet. Mässan är en arbetsmarknadsmässa som vänder sig till juridiskstuderande och ger tillfälle till att knyta värdefulla kontakter och skapa nätverk. I år hålls mässan den 3 december på Örebro universitet i Forum- och Prismahuset. Mässan hölls första gången för 12 år sedan och har växt i utbud och storlek för varje år.

Meningen är att juristmässan ska skapa kontakter mellan studenter och arbetsgivare. Advokatbyråer, myndigheter, organisationer, föreningar och fackförbund finns representerade på mässan och så gör också vi på am juristbyrå. Vi närvarade även år 2012 och knöt många viktiga och betydelsefulla kontakter. I år hoppas vi på lika fin respons och ser fram emot att få träffa dig.

Varmt välkommen att hälsa på oss på mässan och ta del av vårt sätt att arbeta. Vi är naturligtvis nyfikna på att få höra mer om dig och om hur du vill arbeta i framtiden. Vi bjuder på frukt och godis.

Här kan du läsa mer om mässan och om de olika utställarna.

Välkommen!

Skrivet av Alida Malm (77 inlägg)

Alida Malm driver am juristbyrå. Hon har magisterexamen i rätts- vetenskap om sammanlagt 315 hp och har flerårig yrkeserfarenhet av juridiskt arbete inom förvaltning och privata bolag.

Följ oss här

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar