am juristbyrå uppmärksammas i Marknad

Tidningen Marknad vänder sig till företagare i Örebro Län. Genom korta nyheter och längre texter beskrivs företeelser ur ett lokalt perspektiv. Stora entreprenörer liksom småföretagare ger sin bild av tillväxt, framtida projekt och utmaningar i affärslivet. Tidningen håller dig a jour om det viktigaste som händer i företagsvärlden. I sista numret av tidningen (nr 10:13) uppmärksammas Jurist Alida Malm och am juristbyrå. Alida svarar på frågorna Hur går det, Vad satsar du på framåt och Vad kan man förvänta sig?

Här kan du ta del av hela det senaste numret av tidningen Marknad. Bläddra gärna fram till sidan 62 och läs kolummen om Alida Malm och am juristbyrå.

Trevlig läsning!

Skrivet av Alida Malm (77 inlägg)

Alida Malm driver am juristbyrå. Hon har magisterexamen i rätts- vetenskap om sammanlagt 315 hp och har flerårig yrkeserfarenhet av juridiskt arbete inom förvaltning och privata bolag.

Följ oss här

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar