hrm- ursäkta…. Det har inte hänt så mycket här på ett tag.

Vi vet. Och det beror inte på att något är fel. Tvärtom!

Det händer mycket i am juristbyrås verksamhet. Roliga, spännande och nya saker. Verksamheten växer och vi har fått en ökad efterfrågan på våra tjänster vilket vi naturligtvis tycker är roligt och glädjande.  Det är ett stort ansvar som vi vill förvalta väl. Den ökande efterfrågan har dock lett till att bloggandet fått gå på sparlåga en tid och kommer antagligen göra så en tid framöver. Ibland måste man helt enkelt prioritera och för oss på am juristbyrå innebär det just nu att arbeta med klientarbete i första hand. Precis som det ska vara. Det betyder inte att vi ska sluta blogga om juridik eller inte längre ge er information om vad som händer i juridikens spännande värld. Vi är bara helt enkelt tvungna att fokusera på våra klienter just nu. Och ta en paus från bloggandet.

Men Du kanske vill tillföra något till vår blogg? Eller kanske du känner någon som känner någon som känner någon som… ja, du vet? Är du, eller någon du känner, intresserad av att skriva juridiska artiklar till am juristbyrås blogg inom något av byråns rättsområden, är ni varmt välkomna att kontakta Jurist Alida Malm per e- post så berättar hon mer.

Du vet väl också att du kan följa oss på facebook och twitter? Där får du fortfarande korta, snabba juridiska tips och länkar till spännande artiklar.

Du hittar till vår facebooksida här och på twitter kan du följa oss genom @amjuristbyra.

Med önskan om en fortsatt trevlig vår och fortsätt hålla utkik, för rätt som det är, är vi tillbaka här på bloggen.

 

Varma hälsningar/

Alida Malm

Skrivet av Alida Malm (82 inlägg)

Alida Malm driver am juristbyrå. Hon har magisterexamen i rätts- vetenskap om sammanlagt 315 hp och har flerårig yrkeserfarenhet av juridiskt arbete inom förvaltning och privata bolag.

Följ oss här

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar