Sagt om Alida Malm och am juristbyrå

Sagt om Alida Malm och am juristbyrå

Jag har frågat mina klienter hur de upplevt att arbeta med mig och am juristbyrå. Jag fick mycket goda referenser och fantastiska vitsord som jag gärna vill dela med mig av till er.

 

Sagt om Alida Malm och om am juristbyrå

”Alida har en härlig personlighet och är lätt att prata med även om de svåra och jobbiga frågorna. Vi har haft en bra relation från start och jag kan varmt rekommendera am till mina vänner och affärsbekanta”.

”Alida är en perfektionist som vill uppnå sina mål. Hon kommunicerar på ett faktabaserat sätt och hon är analytisk och systematisk i sin arbetsprocess. Hon är en kreativ tänkare men upprätthåller alltid kvalitet och standarder”.

”am är alltid snabb att svara på telefonsamtal, mail och sms. Jag har aldrig behövt fundera på när vi ska få kontakt utan hela tiden fått svar om när vi ska höras och när jag kan ringa. Alida återkopplar alltid”.

”am har tagit ett större ansvar än jag förväntade mig, gått djupare in på frågor jag inte ens visste fanns i det fallet jag sökte hjälp med”.

”Ett av Alidas största värden är att hon har en övertygande och positiv natur. Hon är naturligt logisk till sättet och har en kraftfull och energisk natur. Alida Malm kan leda andra i felsökande och problemlösande uppdrag”.

”Det märks att Alida tycker om utmanande uppdrag. Hon är mycket uppmärksam på detaljer”.

”Alida är direkt, social, systematisk och precis. Jag tycker hon verkar vara tävlingsinriktad och det är bra tycker jag, med tanke på det uppdrag hon hjälpte mig med. Vidare är hon självstartande, logisk och faktabaserad. Hennes person är aktiv, rörlig och alert”.

”Alida Malm motiveras av auktoritet, utmanande uppdrag och av att uppnå goda resultat. Hon föredrar vedertagna tillvägagångssätt och uppnår resultat genom hårt arbete tillsammans med kunskap och expertis”.

 

Skrivet av Alida Malm (82 inlägg)

Alida Malm driver am juristbyrå. Hon har magisterexamen i rätts- vetenskap om sammanlagt 315 hp och har flerårig yrkeserfarenhet av juridiskt arbete inom förvaltning och privata bolag.

Följ oss här

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar