HÖSTTÄVLING 2014

HÖSTTÄVLING 2014

Vill du veta lite mer?

Under perioden 9 september 2014 till den 21 september 2014 kan du tävla med am juristbyrå och vinna ett exemplar av boken ”Samhällsguiden”. Vi utser en lycklig vinnare!

”Samhällsguiden” är en unik handbok över vårt svenska samhälle och du kan på ett enkelt sätt hitta vilka regler som gäller i olika situationer i livet. Vad är skillnaden på att vara gift och sambo? Hur klandrar jag ett testamente? Vem är socialtjänsten till för?

Boken är en guide där du hittar svar på frågor som uppstår i många situationer i livet kring barn, skola, arbete, boende, sjukförsäkring, pension med mera. Här finns också information om hur Sverige och EU styrs, vad som gäller i fråga om skatter, försäkringar, lag och rätt.

Boken är utgiven av Fritzes och är den 26:e omarbetade upplagen. Den är indelad i 32 kapitel och innehåller också en omfattande adressförteckning över myndigheter och organisationer samt praktiska instuderingsfrågor.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT TÄVLA:

  1. Gilla am juristbyrås sida på Facebook (om du inte redan gör det).
  2. Dela inlägget.
  3. Motivera i inläggets kommentarsfält varför du vill vinna boken.

Den som lämnar den bästa motiveringen till varför den vill vinna boken utses till vinnare av am juristbyrå. Tävlingen pågår från och med den 9 september 2014 till den 21 september 2014. Vinnaren kontaktas och presenteras via facebook den 21 september 2014.

Vinnaren kontaktas via Facebook den 21 september 2014 genom ett personligt meddelande från am juristbyrå. Namn på vinnaren publiceras och taggas på am juristbyrås facebooksida den 21 september 2014. Vinnaren kommer att uppmanas att lämna kontaktuppgifter så att am juristbyrå kan posta vinsten till denne. Dessa uppgifter sparas ej och kommer ej att användas till annat ändamål än vad som anges ovan.

LYCKA TILL!

Skrivet av Alida Malm (82 inlägg)

Alida Malm driver am juristbyrå. Hon har magisterexamen i rätts- vetenskap om sammanlagt 315 hp och har flerårig yrkeserfarenhet av juridiskt arbete inom förvaltning och privata bolag.

Följ oss här

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar