Vill du vara med och skriva på am juristbyrås blogg om juridik?

Vill du vara med och skriva på am juristbyrås blogg om juridik?

Vill du, eller känner du någon, som vill vara med och skriva på am juristbyrås blogg om juridik inom något av byråns rättsområden? 

Det händer mycket i am juristbyrås verksamhet. Roliga, spännande och nya saker. Verksamheten växer och vi har fått en ökad efterfrågan på våra tjänster vilket vi naturligtvis tycker är roligt och glädjande. Det är ett stort ansvar som vi vill förvalta väl. Den ökande efterfrågan har dock lett till att bloggandet fått gå på sparlåga en tid. Därför söker am juristbyrå nu efter dig som vill vara med och skriva på am juristbyrås blogg om juridik.

Det kan vara sammanfattningar av uppsatser eller PM som du redan skrivit i skolan eller i ditt arbete, eller rättsfallsreferat samt mindre rättsutredningar. Säkra rättskällor och en grundlig källförteckning är viktigt.

Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta Alida Malm per e- post med adress alida.malm@amjuristbyra.se. Jag ser fram emot din kontakt.

Alida Malm.

Skrivet av Alida Malm (82 inlägg)

Alida Malm driver am juristbyrå. Hon har magisterexamen i rätts- vetenskap om sammanlagt 315 hp och har flerårig yrkeserfarenhet av juridiskt arbete inom förvaltning och privata bolag.

Följ oss här

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar