am juristbyrå önskar God Jul & Gott Nytt År

am juristbyrå önskar God Jul & Gott Nytt År

am juristbyrå önskar er alla en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År.

am-julkort-webb

“Midvinternatten är mörk och kall, 

skönt det är framför brasan i alla fall. 

Då landar en ängel, 

cool och fräck, 

ler finurligt och bjuder 

på seg knäck”.

 

2014 har varit fantastiskt och det är med stor entusiasm jag ser fram emot år 2015.

Det har hänt mycket under året i am juristbyrås verksamhet.  Rättsområden och tjänster som byrån erbjuder har utökats och efterfrågan på am juristbyrås tjänster har successivt ökat. Det tycker jag naturligtvis är mycket roligt och glädjande. Det är ett förtroende jag fått som jag vill fortsätta att förvalta väl. Tack!

Jag vill särskilt tacka de befintliga klienter jag fått äran att arbeta med under året, men vill även passa på att välkomna er som är nytillkomna. Jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete också under år 2015 och önskar er alla det bästa!

Alida Malm.

Skrivet av Alida Malm (77 inlägg)

Alida Malm driver am juristbyrå. Hon har magisterexamen i rätts- vetenskap om sammanlagt 315 hp och har flerårig yrkeserfarenhet av juridiskt arbete inom förvaltning och privata bolag.

Följ oss här

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar