Välkommen till Bergsvägen 33 i Fellingsbro

Välkommen till Bergsvägen 33 i Fellingsbro

am juristbyrå finns på Bergsvägen 33 i Fellingsbro. Varmt välkommen!

Lindesbergs kommun, hjärtat av Bergslagen, är en glesbygdskommun med långa avstånd mellan orterna. Är du företagare och önskar ett personligt möte kommer vi om du så önskar, fortfarande till dig utan extra kostnad. Många kontakter kan lösas via telefon eller e-post och med modern teknik.

Är du privatperson är du varmt välkommen att komma till vårt nyöppnade kontor, som vi gärna vill kalla för ”am:s vardagsrum”.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra tjänster eller priser. Det kostar ingenting. För det fall du önskar anlita am juristbyrå debiterar vi oftast per timme och du kommer veta ungefär hur mycket uppdraget kommer kosta dig innan du anlitar oss. Vissa uppdrag kan utföras till ett fast pris, till exempel samboavtal, äktenskapsförord, testamente och tillståndsansökan enligt LSS 23 §. Önskar du anlita am juristbyrå som en utomstående juristfunktion betalar du bara för utfört arbete och du kan själv anpassa tid och omfattning efter er budget.

Välkommen!

Skrivet av Alida Malm (77 inlägg)

Alida Malm driver am juristbyrå. Hon har magisterexamen i rätts- vetenskap om sammanlagt 315 hp och har flerårig yrkeserfarenhet av juridiskt arbete inom förvaltning och privata bolag.

Följ oss här