Föreläsning 9 maj 2019

Föreläsning 9 maj 2019

Torsdagen den 9 maj 2019 bjuder Alida Malm och am juristbyrå på en föreläsning där du får reda på varför det kan vara bra med framtidsfullmakt, samboavtal, äktenskapsförord och testamente för dig som lever i en relation.

Vi bjuder på kaffe och smörgås varför det är bra om du vill anmäla ditt deltagande via eventet som du hittar på vår FB- sida.

NÄR: Torsdagen den 9 maj 2019

KLOCKAN: 17.00- ca 18.30

PLATS: My office, Stenbackevägen 6, Örebro (vid Gustavsvik)

am juristbyrå erbjuder alltid 30 minuter fri juridisk rådgivning för privatpersoner per telefon eller e-post. Sedan är det ni som bestämmer om ni vill gå vidare eller inte.

Efter genomgången finns det tid för frågor. Du som är medlem i My Office får alltid 20 % rabatt på familjerättsliga avtal. Du som inte är medlem får också 20 % rabatt om du denna dag bokar tid för att upprätta ett sådant.

Vi träffas på dag, tid och plats som passar dig. Vardag, kväll eller helg. Hemma hos dig (utan extra kostnad inom en radie om ca 5 mil med Fellingsbro som utgångspunkt), på kontor i Örebro eller på kontor i Fellingsbro.

VÄLKOMNA!

Skrivet av Alida Malm (83 inlägg)

Alida Malm driver am juristbyrå. Hon har magisterexamen i rätts- vetenskap om sammanlagt 315 hp och har flerårig yrkeserfarenhet av juridiskt arbete inom förvaltning och privata bolag.

Följ oss här