Familjerätt

Familjerätt

am juristbyrå upprättar framtidsfullmakt, samboavtal, äktenskapsförord och testamente till fast pris. Du får alltid fri rådgivning per telefon eller e-post.

am juristbyrå arbetar även med bodelningar då ett äktenskap eller samboförhållande upphör och upprättar bodelningsavtal.

Att fundera över sin familjerättsliga situation, sina relationer och människorna en älskar och har omkring sig, är viktigt.

Genom att upprätta en framtidsfullmakt, ett samboavtal, äktenskapsförord eller ett testamente säkerställer ni att ni får er vilja igenom för det fall livet inte blir som ni tänkt er.

am juristbyrå vägleder er genom hela processen. Ni får 30 minuter kostnadsfri juridisk rådgivning per telefon eller e-post.

Tillsammans går vi igenom er familjesituation utifrån ett familjejuridiskt perspektiv. Sedan är det ni som bestämmer om ni vill gå vidare med att upprätta en framtidsfullmakt, ett samboavtal, äktenskapsförord eller ett testamente.

Vi träffas på dag, tid och plats som passar dig. Vardag, kväll eller helg. Hemma hos dig (utan extra kostnad inom en radie om ca 5 mil med Fellingsbro som utgångspunkt), på kontor i Örebro eller på kontor i Fellingsbro. Du bestämmer!

Välkommen!

Skrivet av Alida Malm (82 inlägg)

Alida Malm driver am juristbyrå. Hon har magisterexamen i rätts- vetenskap om sammanlagt 315 hp och har flerårig yrkeserfarenhet av juridiskt arbete inom förvaltning och privata bolag.

Följ oss här