God Jul!

God Jul!

Jag vill önska er alla en riktigt GOD JUL!

Jag går på julledighet nu och börjar jobba efter årsskiftet igen. Naturligtvis håller jag koll på post och på mail och kommer det något som rör mina klienter under mellandagarna så kontaktar jag såklart den det gäller. Tack till alla kunder och klienter som jag fått arbeta med under året.

Men nu är glöggen varm och hemmet ska städas, skinkan griljeras, laxen ska gravas och sillen ska läggas in. Och sisådär ett hundra köttbullar ska rullas, röror ska blandas och vörten ska bakas, för nu är det jul! Jag önskar er alla en fröjdefull sådan.

Jag påminner om att du som fått julgåva av Lindesbergs Kommun kan dubbla den om du väljer att nyttja den hos am juristbyrå.

Du får 450 kr i rabatt på familjerättsliga avtal av am juristbyrå och tillsammans med Lindesbergs Kommuns presentkort ger det dig då ett sammanlagt värde av 900 kr.

Erbjudandet gäller till och med den 30 juni 2021 endast tillsammans med julgåvan från Lindesbergs Kommun och vid köp av framtidsfullmakt, samboavtal, äktenskapsförord eller testamente.

En liten extra julklapp från am juristbyrå till alla medarbetare inom Lindesbergs Kommun som arbetat så hårt under detta speciella år.

Skrivet av Alida Malm (82 inlägg)

Alida Malm driver am juristbyrå. Hon har magisterexamen i rätts- vetenskap om sammanlagt 315 hp och har flerårig yrkeserfarenhet av juridiskt arbete inom förvaltning och privata bolag.

Följ oss här