Din jurist i Lindesberg

Din jurist i Lindesberg

am juristbyrå är en byrå som präglas av förtroende, ansvar och kvalitet. Varje uppdrag är unikt och vårt resultatinriktade arbetssätt har resulterat i långa och nära relationer med våra klienter.

Huvudsaklig verksamhetsort är Lindesberg, Örebro och Eskilstuna men vi åtar oss uppdrag över hela Mellansverige.

För företagare

Lindesbergs kommun, hjärtat av Bergslagen, är en glesbygdskommun med långa avstånd mellan orterna. Är du företagare och önskar ett personligt möte kommer vi till dig utan extra kostnad. Många kontakter kan lösas via telefon eller e-post och med modern teknik.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra tjänster eller priser. Det kostar ingenting. För det fall du önskar anlita am juristbyrå debiterar vi oftast per timme och du kommer att veta ungefär hur mycket uppdraget kommer kosta dig innan du anlitar oss. Vissa uppdrag kan utföras till ett fast pris. Önskar du anlita am juristbyrå som en utomstående juristfunktion betalar du bara för utfört arbete och du kan själv anpassa tid och omfattning efter din budget.

Här kan du läsa mer om våra tjänster för företag och myndighet »

För privatpersoner

Som privatperson får du 30 minuter fri juridisk rådgivning per telefon eller e-post. Vi tillämpar fasta priser på framtidsfullmakt, samboavtal, äktenskapsförord ​​och testamente.

Här kan du läsa mer om våra tjänster för privatpersoner »

am juristbyrå garanterar er kvalitet, lojalitet och sekretess. Vi har ansvarsförsäkring och vi är öppna med vårt sätt att arbeta för att ni som kund ska känna trygghet när ni anlitar am juristbyrå.

Sagt om Alida Malm och am juristbyrå

”Alida har en härlig personlighet och är lätt att prata med även om de svåra och jobbiga frågorna. Vi har haft en bra relation från start och jag kan varmt rekommendera till mina vänner och affärsbekanta ”.

”Alida är en perfektionist som vill uppnå sina mål. Hon kommunicerar på ett faktabaserat sätt och hon är analytisk och systematisk i sin arbetsprocess. Hon är en kreativ tänkare men upprätthåller alltid kvalitet och standarder ”.

”am är alltid snabb att svara på telefonsamtal, mail och sms. Jag har aldrig behövt fundera på när vi ska få kontakt utan hela tiden fått svar om när vi ska höras och när jag kan ringa. Alida återkopplar alltid ”.

”am har tagit ett större ansvar än jag förväntade mig, gått djupare in på frågor jag inte ens visste fanns i det fallet jag sökte hjälp med”.

”Det märks att Alida tycker om utmanande uppdrag. Hon är mycket uppmärksam på detaljer ”.

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!