Om am juristbyrå

VÄLKOMMEN!

am juristbyrå är en byrå som präglas av förtroende, ansvar och kvalitet. Varje uppdrag är unikt och vårt resultatinriktade arbetssätt har resulterat i långa och nära relationer med våra klienter.

Byrån arbetar med juridisk konsultverksamhet åt företag, myndigheter och privatpersoner som behöver juridisk expertis. Vi har stor kunskap, erfarenhet och kompetens. Som kund får ni alltid rättssäkra utredningar med hög kvalitet och uppriktiga svar. 

Vi åtar oss även uppdrag som offentligt biträde i LVU, LVM, LPT samt i migrationsmål och asylprövningar där Domstol eller Migrationsverket förordnat offentligt biträde. 

FRÅN ETT ANNAT PERSPEKTIV

Vad prioriterar ni? Kanske detsamma som vi på am juristbyrå: förtroende, ansvar och kvalitet. De ledorden utgör byråns vision och värdegrund. De genomsyrar hela verksamheten.

am juristbyrå vill arbeta förebyggande och vi vill hjälpa dig innan du hamnar i tvist. Vi arbetar med juridisk gällande rätt och vi säkerställer att ni har det som krävs. Vi utför också föreläsningar och seminarium i utbildande syfte för din verksamhetsledning, styrelse eller för din personal i samband med till exempel arbetsplatsträffar. Byråns mål är att deltagarna ska få förståelse och kunskap i de lagar och regler som styr verksamheten och hur dessa ska tillämpas i en lång rad olika situationer som kan uppstå.

Långsiktiga relationer är viktiga för oss. Vi agerar ansvarsfull rådgivare åt er och ni får tillgång till all vår expertis. Vi vill bidra till er framgång och trygghet och vi tar dina behov och frågor på allvar. Får vi ert förtroende vill vi att ni ska våga ställa alla era frågor. Er framgång blir vår framgång!

am juristbyrå garanterar er kvalitet, lojalitet och sekretess. Vi har ansvarsförsäkring. Vi är öppna med vårt sätt att arbeta för att ni som kund ska känna trygghet när ni anlitar am juristbyrå.

Sagt om Alida Malm och am juristbyrå

”Alida har en härlig personlighet och är lätt att prata med även om de svåra och jobbiga frågorna. Vi har haft en bra relation från start och jag kan varmt rekommendera am till mina vänner och affärsbekanta ”.

”Alida är en perfektionist som vill uppnå sina mål. Hon kommunicerar på ett faktabaserat sätt och hon är analytisk och systematisk i sin arbetsprocess. Hon är en kreativ tänkare men upprätthåller alltid kvalitet och standarder ”.

”Är alltid snabb att svara på telefonsamtal, mail och sms. Jag har aldrig behövt fundera på när vi ska få kontakt utan hela tiden fått svar om när vi ska höras och när jag kan ringa. Alida återkopplar alltid ”.

”am har tagit ett större ansvar än jag förväntade mig, gått djupare in på frågor jag inte ens visste fanns i det fallet jag sökte hjälp med”.

”Ett av Alidas största värden är att hon har en övertygande och positiv natur. Hon är naturligt logisk till sättet och har en kraftfull och energisk natur. Alida Malm kan leda andra i felsökande och problemlösande uppdrag ”.

”Det märks att Alida tycker om utmanande uppdrag. Hon är mycket uppmärksam på detaljer ”.

”Alida är direkt, social, systematisk och precis. Jag tycker hon verkar vara tävlingsinriktad och det är bra tycker jag, med tanke på det uppdrag hon hjälpte mig med. Vidare är hon självstartande, logisk och faktabaserad. Hennes person är aktiv, rörlig och alert ”.

”Alida Malm motiveras av auktoritet, utmanande uppdrag och av att uppnå goda resultat. Hon föredrar vedertagna tillvägagångssätt och uppnår resultat genom hårt arbete tillsammans med kunskap och expertis ”.

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!